HomeNieuwsEntertainmentBrooklyn Beckham draagt nieuwe tattoo op aan broers en zus

Brooklyn Beckham draagt nieuwe tattoo op aan broers en zus

Brooklyn Beckham heeft een nieuwe tatoeage laten zetten. De zoon van bekende ex-voetballer David Beckham koos voor zeven simpele cijfertjes, maar die hebben wel een belangrijke betekenis. De nummers vormen het geboortejaar van zijn broers en zus.

De 18-jarige jongen postte een foto van zijn nieuwe lichaamsversiering op zijn Instagrampagina. Zijn volgers discussieerden even over de achterliggende betekenis, maar waren het er al snel over eens dat het een eerbetoon is aan zijn broertjes Romeo en Cruz en zusje Harper. Zij werden geboren in 2002, 2005 en 2011.

Zo vader, zo zoon. 

Ondertussen heeft Brooklyn al verschillende tattoos op zijn lichaam laten zetten. Daarmee lijkt hij zijn vader achterna te gaan, hij heeft er al meer dan vijftig verzameld. De ex-voetballer steunt zijn zoon ook volledig. “Hij is er net mee begonnen en zal er weleens mee in de fout gaan. Dat hoort bij het leven en creativiteit, daar kun je iemand niet bij stoppen”, klinkt het.

De oudste Beckham-zoon liet onlangs ook een grote Cupido tatoeëren. Dat zou wel eens een ode kunnen zijn aan Chloë Grace Moretz, zijn vriendin.

@mr.k_tats

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

@_dr_woo_

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels