HomeNieuwsEntertainmentHanne Troonbeeckx deelt droevige foto op Instagram

Hanne Troonbeeckx deelt droevige foto op Instagram

Hanne Troonbeeckx heeft een erg opvallende foto op haar Instagramaccount gepost. De presentatrice koos niet voor een kiekje van een leuke herinnering, maar voor een droevige foto van zichzelf. Daarmee wil ze de schijn doorbreken van het perfecte leven online.

Volgens sociale media lijken we allemaal een volmaakt leven te leiden. Hoewel de situatie in werkelijkheid vaak minder rooskleurig is, tonen we dat niet altijd op Instagram of Facebook. De druk om steeds gelukkig te zijn, is daardoor erg hoog. Hanne Troonbeeckx wil dat fenomeen tegengaan en postte een beeld van een minder fijn moment op haar profiel.

“We zijn mensen met emoties”

“Deze foto is uit het ‘echte leven’ gegrepen”, schrijft Troonbeeckx op Instagram. “We delen zoveel perfecte, gelukkige en mooie momenten. Maar de realiteit is dat jij en ik soms gewoon triest zijn. Boos. Gekwetst. Dat is nu eenmaal het leven. En dat zou ook deel moeten uitmaken van sociale media. Omdat we allemaal mensen zijn met emoties.”

Met deze boodschap wil de blonde schone duidelijk maken dat het oké is om mindere momenten te tonen. Hoewel ze het begrijpelijk vindt dat mensen graag goed nieuws delen, wil ze ook benadrukken dat niet iedereen zich zo gelukkig en mooi voelt. Wanneer die personen daar dan mee geconfronteerd worden, kan dat heel hard en pijnlijk zijn.

Hanne Troonbeeckx
Instagram / Hannetroonbeeckx

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels