HomeNieuwsEntertainmentBIZAR. Billie Eilish ondergaat een ware transformatie

BIZAR. Billie Eilish ondergaat een ware transformatie

De negentienjarige Billie Eilish heeft haar groen met zwarte coupe omgewisseld voor een blonde. De superster maakte dat bekend op Instagram, én hoe! Billie verscheen tijdens de Grammy’s met haar groene lokken, maar dat ‘tijdperk’ zijn we nu voorbij.

De afgelopen week leefden Billie Eilishfans in onzekerheid: is dat blonde haar nu echt of niet? Wellicht hadden ze al een vermoeden, want Eilish liet in december al iets weten tijdens een Instagram Live. “Ik verander mijn haar nadat de documentaire, The World’s A Little Blurry , uitkomt”,  zei ze, “het zal het einde van een tijdperk zijn. Ik ga jullie een nieuw tijdperk geven.”

De blonde coupe van de zangeres is breaking news. Ze brak met haar Instagrampost een groot record: in zes minuten had ze al een miljoen likes. Dat gebeurde nooit eerder zo snel. Selena Gomez deed namelijk zeven minuten over dezelfde hoeveelheid likes.

Heftige transformatie

De zangeres is niet vies van opvallende haartransformaties. In de afgelopen jaren kleurde ze haar haar zilver, paars, zwart en verschillende tinten blauw. Sinds 2019 stond ze bekend om haar gifgroene met zwarte look. De transformatie naar blond bleek niet de makkelijkste te zijn. Het duurde zes weken om de zwarte kleur uit Billie’s haren te krijgen, zonder dat het helemaal kapot ging. “Ze moest ook een streng haarverzorgingsregime volgen”, schreef Eilish’ haarstylist op Instagram. In de volgende video zie je een deel van het proces.

Het bericht BIZAR. Billie Eilish ondergaat een ware transformatie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels