HomeNieuwsEntertainmentMaxime Meiland zwanger van tweede kindje

Maxime Meiland zwanger van tweede kindje

Groot nieuws voor de vele fans van ‘Chateau Meiland’: Maxime verwelkomt later dit jaar haar tweede spruit. Dat kondigde ze samen met vriend Leroy aan op Instagram.

Maxime Meiland (25) heeft al een driejarige dochter, genaamd Claire. Die noemt de 29-jarige Leroy al papa, vertelde de jongste dochter van Martien en Erica eerder in interviews. Leroy is cameraman van beroep, het stel leerder elkaar kennen in Frankrijk tijdens opnames van ‘Chateau Meiland’.

Kinderwens

Zoals de vele kijkers van het populaire tv-programma ‘Chateau Meiland’ al weten, wou Maxime al langer een klein broertje of zusje voor Claire. Ze probeerde zelfs ooit met behulp van een spermadonor zwanger te geraken, een poging die tot haar grote teleurstelling mislukte. Nu is het met vriend Leroy dus wel raak, en dat op de gebruikelijke wijze.

Van de vader van Claire hoort ze overigens niets meer. “Hij wilde meegaan naar de abortuskliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei’”

Het bericht Maxime Meiland zwanger van tweede kindje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels