HomeNieuwsEntertainmentBeyoncé werd afgezonderd op de set van ‘The Lion King’: “Ze hebben...

Beyoncé werd afgezonderd op de set van ‘The Lion King’: “Ze hebben haar zelfs op de groepsfoto gephotoshopt”

Disney is er trots op dat het zangeres Beyoncé heeft kunnen strikken als Nala voor de remake van ‘The Lion King’. In werkelijkheid was de wereldster amper op de set te bespeuren. Ze sprak haar tekst afgezonderd van de andere acteurs in. Zelfs voor de groepsfoto stuurde Beyoncé haar kat. Achteraf is ze op het plaatje gephotoshopt.

De entourage van de Amerikaanse zangeres zorgde ervoor dat ze zo weinig mogelijk in contact moest komen met de andere acteurs. Ze nam haar stemrol op zonder haar tegenspeler Donald Glover, die de rol van Simba voor zijn rekening nam. Ook het duet ‘Can You Feel The Love Tonight’ zongen de twee acteurs apart in.

Groepsfoto zonder Beyoncé

Zelfs voor de groepsfoto kon Beyoncé geen tijd vrijmaken: “Iedereen was aanwezig voor de castfoto, maar zij niet”, legt John Oliver, die Zazu speelt, uit in de talkshow van Stephen Colbert. “Ze werd er achteraf ingeplakt. Er werd wel aangeduid waar ze zou moeten staan: dat was een stickertje met haar naam op, vlak naast mij! Ik was zelfs al geïntimideerd omdat ik wist dat Beyoncé naast mij op de foto zou staan, ook al was het nep.”

Bron: Het Laatste Nieuws

Het bericht Beyoncé werd afgezonderd op de set van ‘The Lion King’: “Ze hebben haar zelfs op de groepsfoto gephotoshopt” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels