HomeNieuwsEntertainmentTemptation-verleider Giorgio en vriendin in elkaar geslagen

Temptation-verleider Giorgio en vriendin in elkaar geslagen

Het beloofde een leuk weekend te worden voor Temptation-verleider Giorgio (24) en zijn vriendin Samra. Ze gingen immers samen naar het Mazefestival in Maaseik. Tot enkele vechtersbazen roet in het eten gooiden…

Giorgio Celea promootte het festival nog op sociale media: “Wees er snel bij want de tickets zijn bijna uitverkocht. Wie met mij op de foto wil, aarzel niet.” Eenmaal op het festival kreeg de verleider het aan de stok met enkele andere festivalgangers. Volgens omstaanders werd Giorgio bespot.

Daarop ontstond er een gevecht en een twintigtal mensen stortten zich op het koppel. Giorgio viel flauw en bleef achter met een gebroken neus. Zijn vriendin brak haar arm en zou ook vier ribben hebben gebroken. Zij is helemaal in shock.

“Geen respect”

Giorgio
Instagram / @giorgio_fitt

Eens bekomen valt Giorgi fel uit op Instagram tegen de onroerstokers. Hij deelt een foto van toen hij bewusteloos op de grond lag. “Op dit moment lag ik k.o. buitenwesten. Maar maakt niet uit, jullie hebben nu wat jullie wilden”, reageert Giorgio. “Maar jullie gaan de gevolgen nog dragen van jullie jaloers gedrag. In 2019 en nog steeds zo weinig respect. Ik gun dit niemand toe, en dat hoort iedereen te doen. Sommigen zeggen me dan dat ik maar niet met tv-programma’s moet meedoen. Dat slaat nochtans nergens op. Dus wie met zijn gezicht op tv komt, verdient een pak rammel? Hopelijk zijn jullie nu gelukkiger, en laat iedereen die mij haat mij gewoon met rust.”

Getuigen

De lokale politie is nu op zoek naar de daders. Ze roepen getuigen op om videobeelden te delen. “Tegenwoordig heeft toch iedereen een smartphone vast. Het moet ongetwijfeld gefilmd zijn”, klinkt het.

Giorgio was één van de verleiders uit het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’. De Genkenaar viel vooral op door zijn Italiaanse roots.

Bron: Het Laatatse Nieuws

Het bericht Temptation-verleider Giorgio en vriendin in elkaar geslagen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels