HomeNieuwsEntertainmentFan van A$AP Rocky bedreigde Zweedse ambassade

Fan van A$AP Rocky bedreigde Zweedse ambassade

Het feit dat rapper A$AP Rocky nog steeds vastzit in Zweden, blijft de gemoederen beroeren. De Amerikaanse president Donald Trump heeft al (zonder succes) gevraagd aan de Zweedse overheid om de rapper vrij te laten, maar daar blijft het niet bij.

Een fan van de hiphopartiest heeft namelijk de Zweedse ambassade in Washington bedreigd. Volgens verschillende Amerikaanse media zou een vrouw gedreigd hebben om de boel op te blazen.

Gelukkig had ze nog geen bom klaar. Zo zette ze een papieren zak voor de deur van de ambassade en gooide ze een vloeistof – afkomstig uit een colafles – naar het gebouw.

Scheldpartij

De dag erna besloot de vrouw terug te komen en betrad ze ook het gebouw. Daar schreeuwde ze tegen het personeel, waarbij ze meermaals de rapper zou hebben aangehaald. Vervolgens weigerde ze om de ambassade te verlaten.

A$AP Rocky zit nu bijna een maand vast in Zweden, omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij zou iemand hebben aangevallen met een fles. Zelf zegt hij echter alleen zichzelf te hebben verdedigd.

Geen Dour en Tomorrowland

Door zijn arrestatie heeft de rapper verschillende shows moeten annuleren. In ons land konden zijn passages op Dour en Tomorrowland niet doorgaan.

Het bericht Fan van A$AP Rocky bedreigde Zweedse ambassade verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels