Vind ons op

Zita

Bella Thorne zorgt voor één van de meest PIKANTE en besproken clips van 2020 (video)

Entertainment

Bella Thorne zorgt voor één van de meest PIKANTE en besproken clips van 2020 (video)

Ongetwijfeld één van de meest pikante videoclips van 2020, deze nieuwste van zangeres Bella Thorne. Voor haar nummer ‘Lonely’ sprong ze naakt in een bad vol schuim en werpt ze de ene schunnige zin na de andere toe richting luisteraars.

De clip is ondertussen bijna een miljoen keer bekeken, maar kan naast veel bijval ook rekenen op een pak negatieve commentaar. “Ik hield van Bella Thorne sinds dag één, maar deze video is zo fout en beschamend”, liet iemand op haar officiële Instagram-pagina weten. “Dit is een persoon die te hard probeert en op haar bek gaat”, liet iemand anders verstaan onder de YouTube-video.

“Alleen en geil”


Nu, de lyrics liegen er dan ook niet om. “Ik bekijk mijn gsm alleen wanneer ik alleen ben en geil” lijkt ons ook niet meteen het hoogtepunt binnen de wereld van de liedjesteksten te zijn. Benieuwd hoe ze met deze kritiek zal omgaan… Ook om Instagram zorgt ze voor ophef door bij de aankondiging van haar clip de begeleidende zin “Ben je het net als ik ook beu om je vibrator te gebruiken?” te plaatsen. Smakeloos, vinden vele fans.

Foto: still YouTube

Meer in Entertainment

To Top