HomeNieuwsEntertainmentBBC zet deze kortgerokte presentatrice aan de kant tijdens Commonwealth Games (video)

BBC zet deze kortgerokte presentatrice aan de kant tijdens Commonwealth Games (video)

En die beslissing zorgt voor heel wat ophef.

De naam ‘Helen Skelton’ doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de kans dat je de 34-jarige presentatrice al gezien hebt, is groot.

Tijdens de Olympische Spelen van Rio ging ze namelijk de wereld rond. Daar zaten haar ‘gewaagde’ outfits voor iets tussen.

Kortgerokt bracht ze toen verslag uit van de Spelen. Haar outfits werden toen ook fel besproken op sociale media. Gelukkig ondernam BBC toen geen stappen.

Gisteren kreeg Skelton echter te horen dat ze niet mee mag gaan naar de Commonwealth Games in Australië. “We gaan een aanzienlijk kleinere ploeg naar Australië sturen dan bij vorige Spelen”, laat BBC weten. “Bij een aantal sporten, en zwemmen is daarbij, zullen we het zonder presentatoren doen. Maar wees gerust, Helen blijft een uithangbord voor BBC Sport.”

Toch denken kwatongen dat BBC niet opnieuw met een heisa rond Helens kledij wil zitten en dat dat de échte reden is dat ze niet mee mag gaan naar Australië… Helen zelf lacht het spijtige nieuws nu weg met een Instagrampost die al even luchtig is als haar outfits.

Happy International Women’s Day! Xx #donttakelifetooseriously #lols

Een bericht gedeeld door Helen Skelton (@helenskelton) op


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels