HomeNieuwsEntertainmentActrice maakt echte horror mee op set horrorfilm

Actrice maakt echte horror mee op set horrorfilm

Actrice Taylor Hickson is op de set van een nieuwe horrorfilm door een glazen deur gevallen. Daardoor liep ze verwondingen op aan haar gezicht en bovenlichaam. Intussen heeft Taylor een rechtszaak aangespannen tegen het productiebedrijf.

Regisseur van de horrorfilm ‘Ghostland’ Pascal Laugier vroeg de Canadese actrice Hickson tijdens de opnames van de film om harder op een glazen deur te slaan. Dat was nodig voor een dramatische scène. Maar opeens brak het glas, waardoor ze viel en de scherven in haar gezicht kreeg.

De 20-jarige Canadese werd met spoed naar het ziekenhuis gevoerd. Haar gezicht moest genaaid worden met maar liefst zeventig draadjes. Ondertussen heeft de hoofdrolspeelster een operatie en laserbehandeling ondergaan. “Het litteken maakt mij enorm onzeker”, geeft Hickson toe.

Rechtszaak

Dat is de reden waarom ze een rechtszaak heeft aangespannen tegen Incident Productions, het productiehuis achter de film. Ze eist een serieuze som voor alle kosten die ze had om weer te kunnen stralen. Opmerkelijk is dat op de affiche van ‘Ghostland’ Taylor Hickson te zien is met een gebroken gezicht.

Ghostland affiche
Foto Allociné

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels