HomeNieuwsEntertainment‘Batgirl’ Leslie Grace geeft blik achter de schermen van geschrapte El Arbi...

‘Batgirl’ Leslie Grace geeft blik achter de schermen van geschrapte El Arbi & Fallah superheldenfilm

Ondanks dat Warner zich naar verluidt ervan verzekerd heeft dat niemand ooit beelden te zien krijgt van Adil El Arbi en Bilall Fallahs ‘Batgirl’, krijgen we nu toch een blikje achter de schermen. Leslie Grace, die ‘Batgirl’ zou vertolken, deelde enkele video’s van op de set op TikTok. «Ik kon het niet laten», schreef Grace bij de video.

@iamlesliegrace

i couldn’t resist.. @Omar Apollo

♬ Evergreen (You Didn’t Deserve Me At All) – Omar Apollo

In de video is te zien hoe de actrice de gevechten en stunts oefent voor haar rol als ‘Batgirl’ in de gelijknamige DC-film van het Belgisch regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. In de achtergrond speelt het melancholische nummer ‘Evergreen’ van Omar Apollo. Grace schreef onder de video dat ze «het niet kon laten» om alsnog beelden te delen.

Onverwacht

In augustus werd aangekondigd dat Warner Bros. de DC-film ‘Batgirl’ helemaal zou schrappen. De filmstudio nam die beslissing na interne wissels en besparingen. De film zou niet meer financieel haalbaar zijn. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Het is uitzonderlijk dat een film zo dicht bij de releasedatum nog afgevoerd wordt.

Slag in gezicht

Dat nieuws kwam toen ook hard binnen bij hoofdrolspeelster Leslie Grace: «Na het recente nieuws over onze film ‘Batgirl’, wil ik mijn trots uitdrukken over de liefde, het harde werk en de intenties dat onze ongelooflijke cast en onvermoeibare crew zeven maanden lang in Schotland in deze film gestopt hebben. Ik ben gezegend dat ik tussen zo’n absolute grootheden mocht werken, en daarbij relaties gesmeed heb voor het leven. Aan iedere Batgirl-fan: bedankt voor jullie liefde en geloof», schreef Grace. «Batgirl for life!»

Instagram Cg0a7lhrtoL


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/batgirl-leslie-grace-geeft-blik-achter-de-schermen-van-geschrapte-el-arbi-fallah-superheldenfilm

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels