HomeNieuwsEntertainmentOp DEZE datum verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’: check...

Op DEZE datum verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’: check de eerste teaser

Christmas came early this year, want het derde seizoen van de Netflix-serie ‘Emily in Paris’ kreeg zonet een releasedatum én zijn eerste teaser. Vanaf 21 december kan je Emily opnieuw van de ene relatiecrisis in de andere zien rollen, terwijl ze in stijlvolle outfits door Parijs dartelt. Deze keer met curtain bangs, die de kennelijk de belichaming zijn van haar interne worstelingen.

Seizoen twee van de Netflix romcom eindigde op een dramatische cliffhanger, waarbij Emily wederom voor een hartverscheurende keuze stond. Veel fans hebben sindsdien slapeloze nachten over het lot van de Amerikaanse expat in de hoofdstad van de liefde. Maar die kunnen beginnen af te tellen, want vanaf 21 december komt ze terug naar Netflix, samen met haar romantische partners Gabriel en Alfie, bazin Sylvie en frenemy Camille. Vanaf dan weten we eindelijk of Emily haar hart of haar carrière zal volgen.

Nieuwe look

In de eerste teaser is het alvast overduidelijk dat Emily zelf ook maar moeilijk kan omgaan met die keuzestress. «Dit is de moeilijkste keuze die ik ooit heb moeten maken», jammert ze. Waarop ze een froufrou knipt, die haar moet verlossen van de emotionele rollercoaster waarop ze zit sinds haar aankomst in Parijs. Het ziet er evenwel niet naar uit dat Emily’s leven snel zal stabiliseren, want naast een saison trois, is er ook al een saison quatre aangekondigd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/op-deze-datum-verschijnt-het-derde-seizoen-van-emily-paris-check-de-eerste-teaser

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels