HomeNieuwsEntertainmentFans met de seconde ongeruster over Britney Spears: “Nu wordt het echt...

Fans met de seconde ongeruster over Britney Spears: “Nu wordt het echt creepy” (video/foto’s)

De hetze rond Britney Spears blijft aanhouden en fans worden met de seconde ongeruster, zo blijkt uit commentaren op de sociale media van de bekende popzangeres. Haar laatste posts op onder meer Instagram doen bij vele volgers de haren overeind staan.

Oorzaak van het hele online tumult is de mentale toestand van Spears en de relatie met haar vader. Die laatste heeft de volledige zeggenschap over het fortuin van de artieste, iets wat Britney Spears het laatste half jaar probeerde aan te vechten. Voorlopig ving ze bot bij de rechtbank, iets wat vele fans niet begrijpen.

”Creepy”


Haar laatste reeks Instagram-posts lijken haar daar niet verder bij te helpen. De nu 39-jarige zangeres heeft enkele bizarre video’s en foto’s de wereld ingestuurd, ondanks haar professionele activiteiten, zoals recent haar samenwerking met de Backstreet Boys. Fans reageren dan ook massaal ongerust. Commentaren als “Ik bid voor je, Britney!” en “We weten dat je hulp nodig hebt!” zijn schering en inslag. “Deze video’s zijn zo moeilijk om te bekijken, ze beginnen echt creepy te worden nu…” laten enkele andere volgers weten.

Foto: Instagram Britney Spears

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels