HomeNieuwsEntertainment‘Bad Boys For Life’ rondt kaap van 400 miljoen

‘Bad Boys For Life’ rondt kaap van 400 miljoen

‘Bad Boys For Life’, het regiedebuut van onze landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah, zal vandaag de kaap ronden van 400 miljoen dollar (362 miljoen euro) wereldwijde opbrengsten. Dat schrijft het vakblad Deadline.

In de internationale bioscopen geldt de nieuwste prent van El Arbi en Fallah al drie weekenden lang als een succesnummer. Dankzij het kassucces van ‘Bad Boys For Life’ heeft de volledige ‘Bad Boys’-filmreeks nu meer dan 800 miljoen dollar wereldwijd opgebracht. Vooral in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Australië en Mexico doet de film het uitstekend, aldus Deadline.

Promomachine

De producenten spaarden geen moeite om de film te promoten op de internationale filmmarkt. Naast de gebruikelijke promotiekanalen hebben Will Smith, producent Jerry Bruckheimer en de regisseurs verschillende actes-de-presence gedaan. Zo verrasten ze een groep fans op een avant-première in Parijs.

Verder heeft de distributeur een reeks influencers ingeschakeld om gespecialiseerde artikels en filmpjes aan te leveren. Onder meer op LADbible en Unilad, twee populaire Britse nieuwwebsites, en de populaire Russische sociaalnetwerksite VK.com, draaiden verschillende promocampagnes.

Het bericht ‘Bad Boys For Life’ rondt kaap van 400 miljoen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels