HomeNieuwsEntertainmentActrice Kim Van Oncen over 'De Slimste Mens ter Wereld': "Dán moet...

Actrice Kim Van Oncen over ‘De Slimste Mens ter Wereld’: “Dán moet ik NAAKT op het dak van de supermarkt lopen” (video/foto’s)

Actrice Kim Van Oncen, die we kennen uit de populaire serie ‘Dertigers’, komt dinsdag als nieuwkomer binnen bij ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Kim schat haar kansen om ‘de slimste mens’ te worden, eerder laag in. “Ik heb er zelfs voor gewed met mijn collega’s. Ik denk dat ik niet ga winnen”, klinkt het.

‘Naakt over dak van supermarkt’

“Als ik toch zou winnen, dan moet ik naakt op het dak van onze supermarkt lopen”, laat ze weten. “Dat gaat dus niet gebeuren”, besluit ze.

Ook presentator Erik gaat de gewaagde weddenschap aan. Als Ella Leyers van begin tot einde, 32 keer dus, in haar stoel blijft zitten, dan loopt Erik naakt op het dak van de supermarkt. “Nu weet ik waarvoor ik het doe”, grapt Ella. Kijk maar:

Dit bericht bekijken op Instagram

Casual badje met fruit zoals altijd 🤥 Beslissing 1 voor het nieuwe huis is wel een feit. We hebben een ontkalker (waarschijnlijk zot dat wij dat nog niet hadden?) en drinkwaterfilter op onze leidingen laten zetten. We wonen er nog (lang) niet, maar je kan die dingen makkelijk meenemen dus we hebben het al maar laten installeren in onze huidige woning. Het nut? We hadden veel kalk aan onze kranen, willen alles zachter (was, huid, haar, …) en het is vooral veel ecologischer waar wij tegenwoordig erg op proberen letten. We hebben zuiver drinkwater nu dat uit onze kraan komt dus het is eindelijk gedaan met sleuren met dure waterflessen en bergen plastic afval. Enfin vree content van. Vijf bedrijven vergeleken en uiteindelijk bij @gruenbeck_be onze keuze gemaakt. 🛀🏼 #gruenbeckbe #blijmee #stap1vande…

Een bericht gedeeld door Kim Van Oncen (@kimvanoncen) op

Foto: still SBS/Vier – De Slimste Mens ter Wereld, maandag tot donderdag om 21.30 uur op VIER

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels