HomeNieuwsBizarWTF! Vrouw slaat hondje dood omdat hij in huis plaste

WTF! Vrouw slaat hondje dood omdat hij in huis plaste

Een Nederlandse vrouw heeft haar hond, een Pomeriaan, doodgeslagen met een dweilstok nadat hij binnen plaste. De vrouw werd aangehouden.

Het vreselijke tafereel speelde zich maandag af in Gorinchem, een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Een 27-jarige vrouw zag dat haar Pomeriaan in huis op de grond had geplast. Ze nam een dweilstok om het op te kuisen, maar uit frustratie sloeg ze het hondje met de stok. Daardoor vloog de arme hond tegen de muur en stierf hij.

Dierenambulance

De wijkagent kwam ter plaatse en hield de vrouw aan. Het overleden beestje alsook een chihuahua werden meegenomen door medewerkers van de dierenambulance. De zaak wordt verder onderzocht.

View this post on Instagram

Naar aanleiding van het onderstaande bericht doe ik jullie even updaten: Allereerst, ik begrijp jullie emotionele reacties al te goed! Maar om iemand met de dood te bedreigen, dat is echt een stap te ver. Stop hier dan dus ook mee! Nog steeds zijn wij met de zaak bezig en wij zoeken alles uit wat er nu precies is gebeurd. Een collega van onze dierenpolitie doet dit onderzoek en werk hierin nauw samen met het Openbaar Ministerie. Vanochtend een melding gekregen van een hondje wat dood zou zijn geslagen. Bleek dat een Pommeriaan in de woning op de grond had geplast. De 27 jarige eigenaresse pakte de dweilstok om de urine weg te dweilen. Uit nijd gaf zij het hondje een forse tik met de dweilstok waardoor deze tegen de muur klapte, wat het hondje het leven koste. De eigenaresse is daarop door ons aangehouden terzake art. 2.1 Wet Dieren en in Dordrecht gehoord door een collega van de dierenpolitie. De dode Pommeriaan alsmede een chihuahua hondje zijn door medewerkers van de dierenambulance meegenomen. Met betrekking tot de Chihuahua is sprake van zaakwaarneming voor de veiligheid van de hond. #hondje#dood#pommeriaan #urine#rechter#hondje #chihuahua #dierenpolitie #dierenambulance#veiligheid #dweilstok#zaakwaarneming #wetdieren#wijkagentjaap #gorinchem#lek&Merwede #wetdieren#eenheidrotterdam

A post shared by Jaap de Groot (@wa_jdegroot) on

Het bericht WTF! Vrouw slaat hondje dood omdat hij in huis plaste verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels