HomeNieuwsBizarMeisje (12) gedwongen om te trouwen met 45-jarige man om wederdienst te...

Meisje (12) gedwongen om te trouwen met 45-jarige man om wederdienst te bewijzen

Een 12-jarig meisje werd door haar adoptiemoeder verplicht om te trouwen met een 33 jaar oudere man. De biologische ouders werden pas achteraf op de hoogte gebracht en zijn woedend.

Het huwelijk vond vier weken geleden plaats in Banyuwangi, een dorp in Java (Indonesië). De adoptiemoeder van het 12-jarige meisje dwong haar daartoe omdat de man haar schoolgeld en dokterskosten altijd had betaald. De adoptiemoeder, die tevens haar tante is, vond het huwelijk een billijke regeling om de man ‘terug te betalen’. Het meisje is tevens de vierde vrouw van de man.

Geen toestemming van biologische ouders

De biologische ouders van het meisje zijn niet te spreken over de uithuwelijking. Ze dienden een klacht in bij de politie. “De biologische ouders hebben het huwelijk niet aanvaard. Het werd voltrokken zonder hun toestemming”, vertelt een bron binnen de familie in Daily Mirror.

De familie van het meisje wil dat de man aangeklaagd wordt voor het schenden van de huwelijkswetgeving en mogelijke verkrachting van het slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak.

Het bericht Meisje (12) gedwongen om te trouwen met 45-jarige man om wederdienst te bewijzen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels