HomeNieuwsBizarWOW! Vrouw poseert aan zee, maar krachtige wind blaast haar kleedje bijna...

WOW! Vrouw poseert aan zee, maar krachtige wind blaast haar kleedje bijna uit… (video)

Een video waarin een Duitse vrouw een stevige zeebries trotseert, is viraal gegaan. Zo’n kracht had ze immers duidelijk niet verwacht…

Julia Lenz reist sinds kort met haar vriend rond de wereld met als einddoel Nieuw-Zeeland. Momenteel bevinden ze zich in de Dominicaanse Republiek.

Kleedje omhoog

Daar genoot de 23-jarige vrouw op een klif van een prachtig uitzicht op de zee. Wanneer de golven tegen de rotsen beuken, raast een krachtige wind door een opening in de klif. Julia besloot om boven zo’n opening te gaan staan om een grappige video op te nemen. Alleen was de wind deze keer zo sterk dat haar kleedje bijna van haar lichaam gerukt werd.

Verbazing

Ze deelde de straffe beelden op TikTok, waar ze inmiddels al meer dan 50 miljoen (!) keer bekeken werden. Haar volgers zijn al even verbaasd als zijzelf. «Wat een onvoorstelbare kracht, de natuur», «Ik heb tranen van het lachen», en «Wow, zelfs je huid vervormt erdoor», klinkt het onder meer.

@iamjulialenz

You asked for it…you get it #fyp #viral #funny #laugh #funnyvideo #funnyvideos #fail #failvideo #failarmy

♬ original sound – Julia Lenz

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wow-vrouw-poseert-aan-zee-maar-krachtige-wind-blaast-haar-kleedje-bijna-uit-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels