HomeNieuwsBizarInfluencer poseert halfnaakt uit protest tegen Instagram: «Tepels mogen niet geseksualiseerd worden!»

Influencer poseert halfnaakt uit protest tegen Instagram: «Tepels mogen niet geseksualiseerd worden!»

Een Australische influencer daagt Instagram uit met een foto waarop haar bovenlichaam bloot is. Ze vindt immers dat tepels niet gecensureerd zouden mogen worden.

Abbie Chatfield is in Australië redelijk bekend door haar deelname aan ‘The Bachelor’ en ‘I’m A Celebrity’. Ze heeft op Instagram meer dan 370.000 volgers, die haar ook appreciëren omdat ze nooit een blad voor de mond neemt.

Tepels toelaten

Ook nu toont de 26-jarige influencer zich van haar moedigste kant. Ze deelde een foto waarop ze zonder topje poseert, al plaatste ze achteraf wel sterretjes op haar tepels omdat Instagram de foto anders meteen zou verwijderen. Maar dat is precies het punt dat ze wil maken. Ze geeft enkele redenen waarom ze in bloot bovenlichaam zou moeten kunnen poseren.

«Redenen om zonder topje op strand te zitten:

1. Zwemmen met blote borsten is het beste gevoel ooit

2. Er kruipt geen zand in je topje

3. Paparazzi kunnen geen foto’s verkopen van een ‘kledingblunder’

4. Het is sexy

5. Het is bevrijdend

6. Je hoort mensen erover praten terwijl je hen passeert. Leuk, zo’n openingszin!

7. Tepels mogen niet geseksualiseerd worden!

Kan Instagram tepels dus eindelijk toelaten? Ik ben dit zo beu!»

Steun

Het Instagrambericht werd al meer dan 50.000 keer geliket. Haar volgers staan helemaal achter haar mening en bewonderen haar. «Ik wou dat ik jouw zelfvertrouwen had», «Abbie for president!», «Volledig mee eens! Bevrijd de tepel, Instagram!», en «Een inspiratie, punt», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-poseert-halfnaakt-uit-protest-tegen-instagram-tepels-mogen-niet-geseksualiseerd-worden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels