HomeNieuwsBizarDame doneert nier aan haar vriendje. Niet veel later BEDRIEGT hij haar!...

Dame doneert nier aan haar vriendje. Niet veel later BEDRIEGT hij haar! (video)

Colleen Le is haar naam. En de dame deelt een wel erg bijzonder verhaal op TikTok.

Zo vertelt ze in verschillende video’s hoe ze vroeger ooit een nier doneerde aan haar toenmalige partner. Hij leed aan een chronische nierziekte. Zijn nieren werkten nog maar voor minder dan 5%!

Colleen besloot om zich te laten testen om te zien of ze een ‘match’ was. En ja hoor! De dame twijfelde niet en doneerde één van haar nieren. “Ik wilde niet toekijken hoe hij lag te sterven. Ik was zo nerveus”, aldus Colleen.

Bedrog!

Dat haar toenmalige vriend best dankbaar had mogen zijn, spreekt voor zich. Maar wat hij zo’n zeven maanden later deed, getuigt niet echt van veel dankbaarheid. Tijdens een trip naar Las Vegas bedroog hij haar. Hij gaf het bedrog wel toe en het koppel probeerde er nog wat van te maken. Maar een tijdje later besloot hij om de relatie stop te zetten. “Als we écht samen horen te zijn, zal God ons uiteindelijk wel weer samenbrengen”, was zijn magere uitleg. Nadien verbrak hij al het contact…

Kijkers op TikTok, waar Colleen het verhaal in verschillende filmpjes uit de doeken doet, zijn niet mals voor de kerel. “Neem die nier terug, hij verdient ze niet”, klinkt het. “Hij kan toch echt niet meer geloven dat hij een goed persoon is? Hij bedroog de vrouw die hem een nier gaf. Dat draagt hij voor de rest van zijn leven mee”, lezen we verder. “Focus op jezelf”, besluit een laatste kijker nog.

@colleeeniie Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound – boiwhatdahelllboi1

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels