Vind ons op

Zita

Bizar

Vrouw zet topje te koop, maar krijgt bizarre reactie: «Ah, dat zijn je tepels?!»

Een vrouw probeerde onlangs een topje te verkopen op Vinted, maar een geïnteresseerde koper sprak haar aan op haar boezem. Ze deelde het vreemde tafereel in een video op TikTok.

De vrouw, ene Grace, maakte een foto van zichzelf terwijl ze het topje droeg en zette het op Vinted te koop voor 4 pond (4,6 euro). Een man vroeg haar meer info over het bewuste topje. «Zit er vuil op het borstgedeelte?», stuurde hij haar. «Nee, gewoon een beetje doorzichtig, haha», antwoordde Grace. «Ah, dat zijn je tepels?! Sorry», reageerde de man. «Ik vergeef het je als je het koopt», zei Grace. «Haha, je bent grappig. Vergeef je me het als ik zeg dat je prachtige borsten hebt?», antwoordde de man. «Nee», beëindigde Grace het gesprek.

Fronsende wenkbrauwen

De video werd intussen al meer dan 85.000 keer bekeken op TikTok. Grace maakt duidelijk dat ze niet gediend is met zijn commentaar. «Ik probeer gewoon kleren te verkopen, man», schreef ze erbij.

Ook haar volgers vinden zijn gedrag bedenkelijk. «Wow, zo akelig», «Waarom denkt hij dat je hem daarvoor zal vergeven?», en «Wat het nog erger maakt, is dat hij wellicht op zoek was naar een topje voor zijn vriendin», klinkt het onder meer in de reacties.

Beha dragen

Een enkeling raadde haar echter aan om voorzichtiger om te springen met foto’s. «Je zou ook gewoon een beha kunnen gedragen hebben. Niet dat dat zou moeten, maar mannen zijn tegenwoordig zo eng», lezen we. Grace is het daar niet mee eens. «Het topje is echt niet zo doorzichtig. Je ziet amper iets. Mocht ik een witte beha gedragen hebben, zou het opvallender geweest zijn», reageert ze.

@gracem01x

Just trying to sell clothes man

♬ original sound – szasgrandchildren

TikTok / @gracem01x

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-zet-topje-te-koop-maar-krijgt-bizarre-reactie-ah-dat-zijn-je-tepels

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top