HomeNieuwsBizarVrouw poseert in lingerie en wil weten of haar vriend daar niet...

Vrouw poseert in lingerie en wil weten of haar vriend daar niet boos van wordt. Zijn reactie? BRILJANT! (video)

Een Britse vrouw kreeg onlangs de vraag of haar vriend het wel oké vindt dat ze zo vaak in lingerie poseert. Ze vroeg het hem op de man af en deelde de video op TikTok.

Natalia Reynolds deelde onlangs een filmpje als antwoord op mensen die vinden dat «volslanke vrouwen geen lingerie zouden mogen dragen». In dat filmpje draagt ze eerst een trui, maar vervolgens laat ze haar lingerie eronder zien.

Geen controlefreak

Een volger vroeg haar of haar vriend dergelijke filmpjes niet lastig vindt. «Hoe kan het dat jouw vriend daar niet boos van wordt?!», klonk het. Natalia deelde een nieuwe video waarin ze het hem gaat vragen. «Omdat je onvoorstelbaar sexy bent en ik geen controlefreak ben. Je ziet er goed uit, schat!», antwoordde hij.

Respect

Zijn antwoord werd niet alleen door Natalia zelf, maar ook daar zowat al haar volgers gesmaakt. «Het perfecte antwoord», «Wat een goede kerel! Je ziet er prachtig uit en verdient het om het te laten zien en daarin gesteund te worden», en «Juist! Zo’n mannen vinden we leuk. Ik heb er ook zo één, beste gevoel ooit», lezen we onder meer in de reacties.

@missnataliarae

I mean… #mommy #accountant #accountantsoftiktok #creator #gaming #gamerwife #wifey #couplestiktok #influencer

♬ original sound – NATALIA

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-poseert-lingerie-en-wil-weten-haar-vriend-daar-niet-boos-van-wordt-zijn-reactie-briljant-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels