Vind ons op

Zita

Bizar

Koppel geniet van uitzicht aan rand van zwembad, maar dan loopt het mis: «Waarom helpt hij haar niet?!» (video)

Poseren aan een zwembad met een adembenemend uitzicht kan prachtige foto’s opleveren, maar in dit geval ging het toch wel even fout. Maar vooral de reactie van de man zorgt voor beroering…

Een getrouwd koppel genoot onlangs van een verblijf in het luxehotel Munduk Moding Plantation op het Indonesische eiland Bali. Dat hotel heeft een infinity pool met een verbluffend uitzicht op de omliggende koffiebomen, rijstvelden en bergen. Ze besloten – zoals wel meerdere bezoekers doen – om te poseren aan de rand van het overloopzwembad. Aanvankelijk ging dat goed, maar toen ze terugkeerden, viel de vrouw in het zwembad.

Onbegrip

Hoewel het filmpje vrij snel daarna stopt, bleef de man aan de zijkant toekijken in plaats van in te grijpen. Dat levert hem heel wat kritiek op in de reacties. «Niet bepaald attent van hem. Als hij echt om haar geeft, dan zou hij haar meteen geholpen hebben», «Waarom helpt hij haar niet?!», en «De manier waarop hij daar staat en bij zichzelf denkt: ‘deed mijn vrouw dat nu echt?’», wordt er gereageerd.

Relativeren

Een enkeling ziet het dan weer anders. «Hij bleef gewoon rustig. Hij lachte niet en wachtte gewoon tot ze weer naar boven kwam. Waarom al die kritiek? Moest hij dan zo nodig ook nat worden?», lezen we ook.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/koppel-geniet-van-uitzicht-aan-rand-van-zwembad-maar-dan-loopt-het-mis-waarom-helpt-hij-haar-niet-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top