HomeNieuwsBizarVrouw vraagt zich af of haar outfit gepast is voor begrafenis: «Ik...

Vrouw vraagt zich af of haar outfit gepast is voor begrafenis: «Ik wil er niet té sexy uitzien»

Een Amerikaanse vrouw trok naar TikTok om te polsen of haar outfit niet ongepast was voor een begrafenis. Ze kreeg gemengde reacties.

De vrouw, die zich op TikTok Ky noemt, poseerde voor de camera in een zwarte jurk. Zelf had ze haar twijfels erbij of die wel geschikt was om te dragen op een begrafenis. «Is deze outfit niet te ongepast? Hij is volledig zwart en lijkt me lang genoeg. Maar past het bij een begrafenis of is het eerder een kleedje om in uit te gaan?», klinkt het. «Ik wil er niet té sexy uitzien, maar wel een klein beetje», voegde ze er nog aan toe.

Aandacht trekken

Haar video werd bijna één miljoen keer bekeken en lokte heel wat verdeelde reacties uit. «Het ziet er oké uit. Alles is bedekt en het is niet flashy of te kleurrijk», «Het kan zeker. Als je je er niet comfortabel bij voelt, draag er dan leggings en een trui over», en «Je ziet er heel goed uit en daarom geeft de jurk je een sexyere look. Ik zou zeggen: draag het», wordt er gereageerd. Maar ook: «Het ziet er gewoon niet ‘juist’ uit. De plooien leiden enorm af», «Ik vind het persoonlijk te strak. Je trekt de aandacht er te veel mee naar je toe terwijl de begrafenis niet rond jou zou moeten draaien», en «Als je vindt dat het ongepast is, draag dan gewoon een jasje», lezen we ook in de reacties.

@allntf

i don’t want to look to sexy at the funeral… but maybe a little bit…. #HausLabsFoundation #fashion #hotgirlwalk #fashionhacks #fashiontiktok

♬ original sound – ky

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-vraagt-zich-af-haar-outfit-gepast-voor-begrafenis-ik-wil-er-niet-te-sexy-uitzien

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels