HomeNieuwsBizarVrouw stuurt per ongeluk foto van haar blote poep naar tapijtenwinkel

Vrouw stuurt per ongeluk foto van haar blote poep naar tapijtenwinkel

Een Britse vrouw heeft een gênant momentje beleefd toen ze per ongeluk een foto van haar achterwerk doorstuurde naar een tapijtenwinkel. De winkelbediende kon er smakelijk om lachen.

Danielle Cain vroeg onlangs een offerte op bij tapijtenwinkel Carpets At Home. De 31-jarige vrouw uit Wigan voegde enkele foto’s van de trap en de gang toe, maar klikte onbedoeld ook op een foto van haar verbrande derrière. Bijgevolg kreeg de winkelbediende ook haar blote poep te zien.

Verbrand door zonnebank

Danielle schaamde zich dood, maar kon er zelf wel om lachen. “Ik besefte te laat dat die foto er mee tussen zat. Ik had mijn poep verbrand op de zonnebank en een vriend vroeg om er een foto van te maken. Daardoor zat die foto dus tussen mijn camerafoto’s en uiteindelijk ook bij de foto’s die ik stuurde naar de tapijtenwinkel. Ik ga kapot van het lachen”, vertelt ze op Facebook.

De winkelbediende lachte zich een kriek, maar bleef professioneel. “Trek het je niet aan. Gelukkig ben ik een meisje, dus zorg ik ervoor dat de jongens hier de foto niet te zien krijgen”, klonk het.

Facebook / Danielle Cain
Facebook / Danielle Cain

Het bericht Vrouw stuurt per ongeluk foto van haar blote poep naar tapijtenwinkel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels