HomeNieuwsBizarVrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze

Vrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze

Een Amerikaanse vrouw heeft haar vriend urenlang laten stikken in een reiskoffer. Hij overleefde het incident niet. De vrouw wilde hem straffen omdat hij haar bedrogen had.

Sarah Boone vertelde de politie aanvankelijk dat ze verstoppertje speelde met haar vriend Jorge Torres tijdens een dronken avondje met hem. De 42-jarige vrouw uit Orlando (Florida) duwde hem in een reiskoffer en ritste die dicht. Vervolgens zou ze naar eigen zeggen in slaap gevallen zijn en uren later pas beseft hebben dat haar vriend nog in de koffer zat. Daarop belde ze de hulpdiensten, maar hulp kon niet meer baten.

“Verdiende loon”

De overleden man had een kleine snee aan de lip en enkele kneuzingen rond het oog. De politie doorzocht de telefoon van Boone en trof daarin twee video’s aan die een andere versie van de feiten weergaven. Zo was er in een video te horen hoe Torres vanuit de valies naar Boone roept dat hij niet meer kan ademen en wanhopig de valies probeert open te duwen. “Dit is je verdiende loon. Zo voelde ik me toen je me bedroog”, reageerde Boone daarop.

Boone wordt beschuldigd van doodslag en zit momenteel in de gevangenis van Orange County.

Het bericht Vrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels