Vind ons op

Zita

Vrouw met grote boezem deelt wat ze dagelijks moet aanhoren: «Dit is zo herkenbaar!»

Bizar

Vrouw met grote boezem deelt wat ze dagelijks moet aanhoren: «Dit is zo herkenbaar!»

Een Britse vrouw krijgt regelmatig commentaar van wildvreemde mensen op haar grote borsten. Ze betreurt dat en somde enkele reacties op in een TikTok-video. Heel wat vrouwen herkennen het probleem.

Katy Potts heeft van nature een stevige boezem. Het stoort haar echter dat mensen haar zo vaak aanspreken omwille van haar borsten. Zo staren mannen haar aan en zeggen ze: «Mooie borsten, schatje». Maar ook vrouwen benaderen haar regelmatig. «Geef wat aan mij», «Zijn ze wel echt?», «Mensen betalen een fortuin voor zo’n borsten», en «Je rug moet nogal afzien. En je zou ze beter wat bedekken», krijgt ze geregeld te horen.

Niet de enige

De vrouw uit de Engelse plaats Wakefield deelde de kwestie op TikTok, waar de video inmiddels al 400.000 keer bekeken werd. «Waarheid», schrijft ze erbij. Blijkbaar is ze lang niet de enige vrouw die dit op dagelijkse basis meemaakt. «Oh mijn God, ik ken het maar al te goed», «Dit is zo herkenbaar!», en «Jep, enorm vervelend», is de algemene teneur in de reacties.

@katy.potts

Truth x #fyp #bustygirlprobs #foryoupage

♬ Miami, My Amy – Keith WhitleyDit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-met-grote-boezem-deelt-wat-ze-dagelijks-moet-aanhoren-dit-zo-herkenbaar

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top