HomeNieuwsBizar“Ik slaap samen met mijn partner met 15 mensen per week, want...

“Ik slaap samen met mijn partner met 15 mensen per week, want we hebben seks nodig om niet gek te worden” (foto’s)

Voor Sophie Anderson loopt het leven niet helemaal op wieltjes. De dame moest recent nog afgevoerd worden richting het ziekenhuis omdat haar borstimplantaat “ontploft” was, maar in een interview laat de dame weten dat zij en haar partner Damian Oliver nog steeds zo verslaafd zijn aan seks als voorheen.

De seksster deed in het bewuste interview verder haar boekje over haar seksverslaving. “Ik heb het zo hard nodig. In die mate zelfs dat ik met andere partners moet slapen om mijn hoofd niet te verliezen”, zo laat ze optekenen. Dat ze momenteel haar gezondheid op de eerste plaats moet zetten, dat bevestigt ze ook. Anderson riskeerde het leven te laten nadat haar borstimplantaat explodeerde.

”Niet bang voor operaties”

Maar dat zou haar naar eigen zeggen niet tegenhouden om verdere plastische chirurgie te ondergaan. Ze hoopt ooit haar achterwerk te vergroten. Ooit werkte ze trouwens als sekswerkster, maar tegenwoordig maakt ze vooral furore op OnlyFans. Al belet haar dat niet om nog steeds met heel veel mensen te vrijen. “Om mezelf mentaal gezond te houden, denk ik dat we toch met gemiddeld 15 verschillende personen per week onder de lakens kruipen.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels