Vind ons op

Zita

Model wil borstverkleining voor haar veiligheid: «Mensen staren me aan als ik een T-shirt draag»

Bizar

Model wil borstverkleining voor haar veiligheid: «Mensen staren me aan als ik een T-shirt draag»

Een Oekraïens model overweegt een borstverkleining omdat ze last heeft van haar grote boezem. Niet alleen fysiek lijdt ze eronder, maar ook de manier waarop mensen naar haar kijken, stoort haar.

Louisa Khovanski is een 28-jarig model uit Oekraïne. Al vanaf haar negende levensjaar had ze veel grotere borsten dan haar leeftijdsgenootjes. Nu heeft ze een 65HH-cup, wat haar veel pijn en ongemak oplevert. Sinds 2019 heeft ze een eigen OnlyFans-account waarmee ze tot 50.000 euro per maand verdient, maar ze vreest dat ze door haar boezem in de toekomst nooit aan de slag zal kunnen als lerares of iets anders.

Losse kleren

Het frustreert haar tevens dat mensen vaak niet verder kijken dan haar borsten. Daarom wil ze graag een borstverkleining. «Ik kan er niets aan doen dat ik van nature een grote boezem heb, maar toch moet ik voortdurend losse kleren dragen om mezelf niet in gevaar te brengen. Ik mag geen topjes dragen zoals andere vrouwen, want anders haten mensen mij omwille van mijn borsten. Ze staren mij aan als ik een T-shirt draag, dus daarom draag ik te grote kleren om niet op te vallen. Ik heb het al meegemaakt dat wildvreemde mensen me aanspraken en zeiden dat ‘het enige wat ik te bieden heb mijn borsten zijn’. Ik overweeg om binnen enkele jaren een borstverkleining te ondergaan zodat ik zoiets niet meer hoef mee te maken», vertelt ze in The Sun.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/model-wil-borstverkleining-voor-haar-veiligheid-mensen-staren-me-aan-als-ik-een-t-shirt-draag

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top