HomeNieuwsBizarVrouw heeft zo’n grote borsten dat haar kleedje openspringt: «Haha, zalig!» (video)

Vrouw heeft zo’n grote borsten dat haar kleedje openspringt: «Haha, zalig!» (video)

Een Britse vrouw heeft een hilarisch filmpje gedeeld waarin ze aantoont dat haar boezem het haar erg lastig maakt om kleedjes met (druk)knopen te dragen. Haar volgers liggen in een deuk.

De vrouw, een dertiger en mama van vier kinderen, heeft van nature een grote boezem. Dat maakt het echter moeilijk om bepaalde kleren aan te doen. Kleedjes met knopen – meer bepaald drukknopen – springen immers bij de minste beweging open. Dat bewijst ze met een video op TikTok. «Wanneer je weet dat drukknopen nooit genoeg zijn voor je ‘meisjes’», knipoogt ze erbij. «Als iemand een kleedje kent met deftige drukknopen, laat het me weten!», voegt ze eraan toe.

Herkenbaar

Het filmpje werd intussen al meer dan 15.000 keer bekeken en zorgt voor hilariteit, al herkennen sommige volgers het probleem. «Ze lijken wel te zeggen: ‘bevrijd me!’», «Haha, zalig!», «Jij koningin!», en «Ik draag dergelijke outfits ook niet meer omdat knopen loskomen en drukknopen openspringen», lezen we onder meer in de reacties.

@charlottescrunchymama

If anyone knows of nice wrap dresses that have decent poppers! Let me know! #modesty #curvygirlproblems #wrapdress

♬ original sound – Tik Toker

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-heeft-zon-grote-borsten-dat-haar-kleedje-openspringt-haha-zalig-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels