HomeNieuwsBizarVrouw laat vriendin borstvoeding geven aan haar baby: «Dat zou ik nooit...

Vrouw laat vriendin borstvoeding geven aan haar baby: «Dat zou ik nooit doen!» (video)

Een Amerikaanse vrouw krijgt heel wat (verdeelde) reacties op een video waarin ze haar baby borstvoeding laat geven door een vriendin.

Het gaat om een TikTok-video van ene Grace. De vrouw geeft aan dat ze af en toe, bijvoorbeeld als ze te veel gedronken heeft, een vriendin inschakelt om haar baby borstvoeding te geven. In een tweede video legt ze uit dat dat niet de enige reden is. «Mijn vriendin heeft zelf een baby van zeven maanden oud. Haar kindje is het hele weekend niet bij haar. Ik laat haar mijn baby borstvoeding geven om zijn immuunsysteem aan te sterken en de stuwing bij haar te verlichten. Het is oké om borstvoeding te geven als je gedronken hebt, zolang je nuchter genoeg bent om te rijden», klinkt het.

Gemengde reacties

De video werd inmiddels al bijna 1 miljoen keer bekeken en lokte gemengde reacties uit. «Ik zou nooit iemand anders borstvoeding laten geven aan mijn baby. Misschien ben ik gewoon een jaloerse mama», «Straf hoeveel mensen hier achter staan. Ik denk niet dat ik het zou kunnen», en «Veel te intiem voor mij». Maar ook: «Gek hoe sommigen melk van andere mensen niet oké vinden, maar wel van dieren», «Ik heb dit ook voor een vriendin gedaan! Ik vond het een eer om van haar zoveel vertrouwen te krijgen», en «Wat een mooi gebaar zeg!», lezen we onder meer in de reacties.

@gregariously_grace

#nursing #friendshipgoals #breastfeeding #breastfed #baby #babies #momsoftiktok #foryou #4you #4u #fedisbest #findyourgrace #nourisheveryyou

♬ Que Sera Sera – Billianne

@gregariously_grace

#breastfeeding #breastfed #findyourgrace #fyp #foryou #breastfedmommas

♬ original sound – Grace

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-laat-vriendin-borstvoeding-geven-aan-haar-baby-dat-zou-ik-nooit-doen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels