HomeNieuwsBizarVrouw bekent: "Mijn partner krijgt honderd erecties per dag en gunt me...

Vrouw bekent: “Mijn partner krijgt honderd erecties per dag en gunt me geen rust!” (foto)

Wel, van een libido gesproken! Een Britse vrouw heeft in een interview aangegeven dat manlief maar liefst meer dan honderd erecties per dag krijgt! Vikki Brown (31) en Lucas Martins (39) onmoetten elkaar in de supermarkt tijdens volle coronaperiode in 2020 en het was voor Martins naar eigen zeggen liefde op het eerste gezicht.

Vooral dan van Martins, want hij kan maar niet genoeg krijgen van zijn vriendin. En daar krijgt Brown het steeds wat moeilijker mee. “Alles kan hem opwinden. Of we nu een film aan het kijken zijn samen of we doen de boodschappen, hij wordt botergeil. En ik wat niet altijd wat ik ermee moet aanvangen. Ik krijg geen rust!”, aldus Brown. “Waar we ook zijn, hij krijgt erecties. Soms zelfs tussen de vijftig à honderd per dag.”

”Godin”

Martins zelf, die kan maar niet genoeg superlatieven opnoemen over zijn partner. “Voor mij lijken die erecties normaal om eerlijk te zijn. Ik heb een prachtige vrouw naast me, ze is een godin voor mij. Ze moet nog maar naar me kijken of met me praten en ik brand van verlangen. Als mijn feromonen en testosteron op het juiste moment linken met elkaar, dan kan ik makkelijk naar bed gaan, kijken naar Vikki en een erectie krijgen. Ik val ermee in slaap en ik word ermee wakker. Ze is echt verboden fruit voor mij en ik wil er gewoon van eten!”, aldus Martins.

Foto: Facebook


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels