Vind ons op

Zita

Bizar

Vrouw gaat zonder ondergoed de deur uit, maar beseft nadien dat haar kleedje achteraan open is… (video)

Een Britse vrouw beleefde onlangs een wel héél gênant momentje toen ze rondwandelde in Londen. Ze droeg een kleedje dat achteraan een split heeft. Niets ongewoons, ware het niet dat de jurk tijdens het wandelen omhoog kroop…

Izi Maxwell liep onlangs zo’n vijf uur door Londen, gekleed in een lichtblauwe jurk. Ze droeg op dat moment geen ondergoed, maar dat doet ze wel vaker. Alleen kroop de outfit tijdens het wandelen voortdurend omhoog, wat behoorlijk lastig was.

Blote billen

Ze dacht er verder niet over na, maar achteraf besefte ze dat het kleedje achteraan een split heeft. Met andere woorden: al die tijd konden mensen haar naakte derrière aanschouwen. «Ik voelde dat zo’n driekwart van mijn achterwerk zichtbaar was, misschien zelfs meer. Vijf uur lang was mijn blote achterwerk dus te zien in Londen», lacht ze.

Aanspreken

Ze deelde de flater op TikTok, waar haar video intussen al bijna 4 miljoen keer bekeken werd. Haar volgers liggen in een deuk. «Ik vermoed dat er momenteel veel gelukkige mensen rondlopen in Londen», «Voelde je de wind daar dan niet?», «Hoezo draag je geen onderbroek?!», «Eerst en vooral: die jurk staat je heel goed. Ten tweede: dit verhaal is hilarisch. Ten derde: ik zou me doodschamen», en «Waarom heeft niemand iets gezegd? Ik zou een wildvreemde vrouw meteen aanspreken als haar outfit te veel liet zien en ik hoop dat anderen dat ook bij mij zouden doen», lezen we onder meer in de reacties.

@izimaxwell

To anyone who saw me today I greatly apologise #fyp #foryoupage #storytime

♬ original sound – Izi Maxwell

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-gaat-zonder-ondergoed-de-deur-uit-maar-beseft-nadien-dat-haar-kleedje-achteraan-open-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top