Vind ons op

Zita

Vrouw die beschuldigd wordt van moord op man, deelde DIT vreemde bericht dag na zijn verdwijning (foto)

Bizar

Vrouw die beschuldigd wordt van moord op man, deelde DIT vreemde bericht dag na zijn verdwijning (foto)

Een Australische vrouw wordt ervan verdacht een man te hebben gedood. Zijn lichaam werd gevonden in de bossen. Een dag na zijn verdwijning plaatste ze een bizar bericht op Instagram.

Op 16 april verdween Jarrad Lovison terwijl hij een fietstocht maakte in de Latrobe-vallei in de Australische staat Victoria. Twee dagen later zagen getuigen hoe een mountainbike die tegen een boom stond in een wit busje gestoken en meegenomen werd. Dat bleek achteraf zijn fiets te zijn. Op 23 mei werd zijn levenloze lichaam aangetroffen in Moondarra, niet ver daarvandaan.

Witte Toyota

De politie slaagde erin om de witte Toyota op te sporen en kwam uit bij een huis in Moe, vlak bij Moondarra. Zo kwamen ze uit bij Samantha Grace Guillerme, een 24-jarige vrouw die werkte in een café in Trafalgar, een half uur verderop. De vrouw werd opgepakt en wordt beschuldigd van moord.

Opgewekte foto

Een dag na de verdwijning van de man deelde Guillerme een Instagramfoto van haar hond in Lyrebird Forest Walk, zo’n 60 kilometer ten zuiden van Moondarra. Ze schreef er het volgende bij: “Het avontuur van vandaag”. De foto’s lokten enkele reacties uit, nu ze achter de dood van Lovison blijkt te zitten. “Vreemd hoe ze zo’n opgewekte foto kon posten vlak na zulke feiten”, klinkt het onder meer.

View this post on Instagram

Today's adventure

A post shared by @ samguillerme on

Het bericht Vrouw die beschuldigd wordt van moord op man, deelde DIT vreemde bericht dag na zijn verdwijning (foto) verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top