HomeNieuwsBizarFans bezorgd na bizar bikinifilmpje van Britney Spears: “Is er niemand die...

Fans bezorgd na bizar bikinifilmpje van Britney Spears: “Is er niemand die ingrijpt?!” (video)

Britney Spears is geen onbesproken blad en we vrezen dat een recente video op haar Instagram-pagina daar niet meteen verandering in zal brengen. In het bewuste filmpje paradeert “La Spears” in een bikini met slangenmotief terwijl ze haar must-have lijstje aan strandproducten opsomt. Tja…

”Dus dit is exact dezelfde bikini die ik drie dagen geleden droeg op het strand, maar ik dacht bij mezelf: “hey, waarom zou ik hem niet nog eens een kans geven? En nu ik er toch over bezig ben: dit zijn de vijf must-have zaken die je moet meenemen tijdens een dagje strand. Een handdoek, olie, zonnebrandcrème, een hond en een hoed. Ik ga naar mijn jaccuzi nu”, zo sloot Spears de bizarre video af.

In de comments reageren fans ongerust. “Dit houdt geen steek!”, liet iemand weten. “Ik stuur je liefde”, zo reageerde iemand hoopvol. “Ik maak me zo ongerust over wat er zich achter de camera afspeelt”, werpt een ander persoon op. “Waarom grijpt er niemand in?!”, vroegen verschillende fans zich luidop af.

Britney Spears heeft al enkele woelige periodes in haar leven achter de rug. Dit jaar verscheen er nog een hele theorie online waaruit bleek dat haar vader de spilfiguur zou zijn achter de fratsen en instabiele mentale gezondheid van zijn dochter.

Foto: Still Instagram

Dit bericht bekijken op Instagram

🌹🌹🌹

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels