Vind ons op

Zita

Vrouw betrapt vriendje op overspel terwijl ze een video opneemt: «Die heeft nogal lef, zeg!» (video)

Bizar

Vrouw betrapt vriendje op overspel terwijl ze een video opneemt: «Die heeft nogal lef, zeg!» (video)

Een Britse vrouw was onlangs een filmpje voor TikTok aan het maken. Plots zag ze dat haar vriend achter haar aan het kussen was met iemand anders.

De vrouw, ene Georgia, amuseerde zich te pletter tijdens een avondje uit met haar vriend en haar vriendinnen. Ze maakte enkele sfeerbeelden, maar op een bepaald moment merkte ze via de selfiecamera dat haar vriend aan het zoenen was met één van haar vriendinnen. Haar gezicht verbleekte meteen.

Verontwaardiging

Ze deelde het filmpje op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken werd. Haar volgers reageren verontwaardigd. Sommigen vinden het echter overdreven omdat het ‘maar’ een kus op de wang was. «En dat vlak achter jou!?», «Die heeft nogal lef, zeg!», «Ik zou ze allebei dumpen. Uiteindelijk waren ze met twee», «Voor de mensen die zeggen dat het ‘maar’ een kus op de wang was: alsof het dan wél oké was…», en «Ze gaan allebei in de fout, ook al is het een kus op de wang. Ik zou dat nooit toelaten van een vriend», lezen we onder meer in de reacties.

@gh0bbs

No girlfriends were harmed in the process #bingbong #fyp #joebyron #caught #boyfriend #cheating

♬ original sound – isaacberridge

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-betrapt-vriendje-op-overspel-terwijl-ze-een-video-opneemt-die-heeft-nogal-lef-zeg-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top