Vind ons op

Zita

BIZAR. Het dolle verhaal van een robotstofzuiger die op avontuur trekt

Bizar

BIZAR. Het dolle verhaal van een robotstofzuiger die op avontuur trekt

Avonturiers komen in alle mogelijke vormen en maten. Van honden die samen met hun baasje de wereld intrekken tot bergbeklimmers en mini-avonturiers, allemaal delen ze dezelfde wens: de wijde wereld verkennen. Maar sinds vorige week kunnen we nog een nieuwe categorie aan dat lijstje toevoegen – de robotstofzuiger.

Wie weleens met een robotstofzuiger heeft gewerkt, weet dat het apparaat een soort interne gps heeft waardoor het precies weet waar het kan stofzuigen en waar niet. Maar die innerlijke kaart werkt duidelijk niet altijd.

Doel onduidelijk

In het Travelodge hotel in het Britse Cambridge ontsnapte een avontuurlijke robotstofzuiger namelijk uit zijn huis. In plaats van om te keren aan de drempel van het hotel, besloot de robot om de stad te verkennen. Het uiteindelijke doel van de stofzuiger blijft onduidelijk: wou hij op de trein richting betere oorden springen? Wou hij een oude vlam opzoeken? Of plande hij een aanslag op de lokale stofzuigerwinkel? Eén ding is zeker, uiteindelijk werd hij na 24 uur teruggevonden onder een struik in de buurt van het hotel en intussen is hij weer gewoon aan de slag in het hotel zoals gebruikelijk.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/bizar-het-dolle-verhaal-van-een-robotstofzuiger-die-op-avontuur-trekt

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top