Vind ons op

Zita

Zonnebadende vrouw betrapt man die foto’s van haar neemt: «Ik voelde me zo ongemakkelijk!» (video)

Bizar

Zonnebadende vrouw betrapt man die foto’s van haar neemt: «Ik voelde me zo ongemakkelijk!» (video)

Een Australische vrouw merkte onlangs dat een wildvreemde man foto’s van haar maakte terwijl ze op het strand lag. Ze wil andere vrouwen waarschuwen om steeds goed op te letten.

Ruby Dow genoot onlangs van zon, zee en strand aan de Gold Coast. Plots zag de 21-jarige vrouw uit Melbourne in de verte een man zijn smartphone naar haar richten. Toen hij zag dat hij betrapt was, draaide hij zich snel om en richtte hij zijn smartphone naar de zee.

Waarschuwing

Ze vermoedt dus dat hij foto’s van haar aan het maken was, minutenlang zelfs. Ze begon de man zelf te filmen en deelde enkele beelden ervan op TikTok. «Hij verliet het strand meteen toen ik hem betrapte. Ik voelde me zo ongemakkelijk. Ik deel dit om iedereen eraan te herinneren om voorzichtig te zijn als je naar het strand gaat», schrijft ze erbij.

Herkenbaar

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 60.000 keer bekeken. Meerdere volgers zeiden dat ze gelijkaardige situaties hadden meegemaakt. «Degoutant dat je dit overkomen is! Is het zo moeilijk om andere mensen met rust te laten?», «Ik maakte exact hetzelfde mee toen ik op mijn eentje naar het strand ging. Je bent daar tegenwoordig niet meer op je gemak», en «Ik vind dit zo erg voor jou! Ik heb het ook meegemaakt, dus ik weet hoe angstaanjagend het is», lezen we onder meer in de reacties.

@rubydow

posting this as a reminder to anyone who goes to the beach by themselves! be careful #psa #melbourne #beach

♬ I Hate U – SZA

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/zonnebadende-vrouw-betrapt-man-die-fotos-van-haar-neemt-ik-voelde-me-zo-ongemakkelijk-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top