HomeNieuwsBizarVrouw bestelt taart voor huwelijksverjaardag, maar het resultaat is schrijnend: «Ik zou...

Vrouw bestelt taart voor huwelijksverjaardag, maar het resultaat is schrijnend: «Ik zou mijn geld terugvragen!» (foto)

Een Ierse vrouw viel achterover van verbazing toen ze een taart bestelde en zag wat het geworden was. Ze deelde het resultaat op TikTok, waar er met evenveel verontwaardiging gereageerd wordt.

Megan Turner wilde haar ouders onlangs verrassen met hun parelen bruiloft, oftewel hun 30ste huwelijksverjaardag. Ze bestelde een taart in de vorm van het getal 30 met hier en daar wat felicitaties erop. Om de bakker te inspireren, stuurde ze hem een foto van wat ze in gedachten had.

Compleet mislukt

Het resultaat was echter een compleet misbaksel. De ‘3’ leek eerder op een ‘M’ die op haar zijkant lag en de ‘0’ had niet eens een gat in het midden. Megan deelde het gedrocht op TikTok. «Wat ik wilde vs. Wat ik kreeg», knipoogt ze erbij.

Niet betalen

De video werd al bijna 1 miljoen keer bekeken en zorgde voor heel wat hilariteit. «Oh mijn God, ik hoop dat je niet betaald hebt!», «Hoe hard kan je iets verpesten!? Het is niet eens zo’n moeilijk ontwerp», «Ik zou mijn geld terugvragen!», «Dat komt niet eens in de buurt van wat je vroeg», en «Nee, echt? Ik zou er sowieso niet voor betalen», lezen we onder meer in de reacties.

TikTok / @meganturner75

@meganturner75

@Lucy Travers this is a video for you hahahahahaha #cakefail #thisiswhatiaskedfor #thisiswhatigot #thisisehatigotinstead #gowrong #fail #funny #viral #fyp #foryou #bump #ni #corndolly

♬ original sound – What I Got

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-bestelt-taart-voor-huwelijksverjaardag-maar-het-resultaat-schrijnend-ik-zou-mijn-geld-terugvragen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels