HomeNieuwsBizarInfluencer met maatje meer doet dansje in doorzichtige lingerie: «Sexyer dan dit...

Influencer met maatje meer doet dansje in doorzichtige lingerie: «Sexyer dan dit wordt het écht niet!» (video)

Een Australisch plussize model wordt overladen met complimenten nadat ze een video deelde waarin ze zelfverzekerd haar lichaam durft te laten zien. «Een wondermooie godin», klinkt het unaniem in de reacties.

Ariella Nyssa is een 26-jarige influencer die regelmatig body positivity promoot op sociale media. Zo filmde het knappe plussize model zichzelf onlangs terwijl ze aan het dansen was in doorschijnende lingerie. «Wiebelen en schudden! Gewoon een reminder dat je lichaam prachtig is», moedigt ze haar volgers aan.

Respect

Die reageren stuk voor stuk enorm enthousiast. «Ja ja ja, knap om te zien dit!», «Sexyer dan dit wordt het écht niet!», «Een wondermooie godin», «Door jou voel ik me goed in mijn lichaam. Bedankt, schat!», en «Iedereen die iets slecht durft te zeggen over dit lichaamstype is gewoon jaloers dat ze het niet kunnen aanraken», wordt er onder meer gereageerd.

@ariellanyssa

♬ original sound – pjoae ™


Instagram CjZAC5iBpW0


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-met-maatje-meer-doet-dansje-doorzichtige-lingerie-sexyer-dan-dit-wordt-het-echt-niet-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels