HomeNieuwsBizarVrouw aangesproken op ‘ongepaste’ outfit in Disney World: «Ik deed het niet...

Vrouw aangesproken op ‘ongepaste’ outfit in Disney World: «Ik deed het niet opzettelijk!» (video)

Een Amerikaanse vrouw werd onlangs in Disney World gevraagd om het pretpark te verlaten of een T-shirt over haar outfit te trekken. Ze deelde haar verontwaardiging op TikTok, waar er verdeeld gereageerd wordt.

Nicole DeLosReyes bezocht op 9 mei Disney World in de Amerikaanse staat Orlando. Op een bepaald moment sprak een medewerker haar aan op haar outfit. Ze kreeg te horen dat die ongepast was voor het familiepark en dat ze de keuze had om het park te verlaten of om er een (gratis) T-shirt over aan te doen.

Verbazing

De jonge vrouw droeg een wit vastgeknoopt topje en was verbaasd over de opmerking. Ze deelde er een video over op TikTok. «Mensen, het is gebeurd. Ik kreeg commentaar op mijn outfit en moest het park verlaten of een T-shirt aandoen. Dus nu ga ik een T-shirt halen», zegt ze. «Ik deed het niet opzettelijk. Ik hoef helemaal geen gratis T-shirt te hebben», voegt ze er aan toe in de reacties.

Dresscode

Disney World heeft een duidelijke dresscode. «Mensen die de kledingvoorschriften niet opvolgen, bijvoorbeeld door te veel huid te laten zien, kunnen de toegang geweigerd worden of gevraagd worden om het park te verlaten», klinkt het.

Gemende reacties

Sommigen vonden de opmerking overdreven, anderen begrepen de kritiek dan weer wel omdat er veel kinderen rondlopen. «Je outfit is heel mooi en je staat er goed mee. Totaal niet ongepast. Jammer dat je dit moest meemaken», «Je topje is toch helemaal niet zo weinig verhullend?» en «Ze zijn gewoon boos omdat je er zo goed uitziet». Maar ook: «Mooi, maar niet om in Disney World te dragen», «Het is een kinderpretpark, geen nachtclub», en «Ze behoeden je voor een gênant moment waarbij je op een attractie per ongeluk te veel laat zien», lezen we in de reacties.

@nicole.delosreyes

its real….welp #disneyworld #dresscode #welp #fashion #disney

♬ original sound – Nicole DeLosReyes

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-aangesproken-op-ongepaste-outfit-disney-world-ik-deed-het-niet-opzettelijk-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels