HomeNieuwsBizarJongetje redt hond net op tijd van verdrinkingsdood in zwembad: «Wat een...

Jongetje redt hond net op tijd van verdrinkingsdood in zwembad: «Wat een held!» (video)

Op bloedstollende beelden is te zien hoe een hond in een zwembad valt en lijkt te verdrinken. Hij kruipt echter door het oog van de naald door de heldhaftige reddingsactie van de zoon des huizes.

Het huiveringwekkende tafereel speelde zich een tijdje geleden af in Argentinië. De hond wilde drinken van het water in het zwembad, maar gleed uit en kwam minutenlang in het water terecht. De zoon des huizes zag dat de hond in de problemen kwam en schoot hem te hulp. Enkele seconden later kwam ook zijn moeder aangelopen, hielp ze de hond en haar zoon uit het zwembad en rende ze met de hond naar binnen.

Bewondering

In de reacties wordt het jongetje geprezen voor zijn moed. «Daarom is het zo belangrijk om te leren zwemmen. Je kan dan zelfs het leven van je hond redden», «Wow, wat een held!», «Goed gedaan, dappere jongen! Dit zal je je hele leven blijven herinneren», en «Mooi om te zien! Hij schoot meteen in actie in plaats van het te beginnen filmen. Zijn ouders mogen trots op hem zijn», wordt er gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/jongetje-redt-hond-net-op-tijd-van-verdrinkingsdood-zwembad-wat-een-held-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels