HomeNieuwsBizarBIZAR! Cruise betaalt reizigers volledig terug... als ze verdwijnen in Bermudadriehoek!

BIZAR! Cruise betaalt reizigers volledig terug… als ze verdwijnen in Bermudadriehoek!

De Bermudadriehoek heeft een bijna mythisch en legendarisch imago. Het wordt ook wel eens de duivelsdriehoek genoemd en is een denkbeeldige driehoek tussen Miamo, de Bermuda-eilanden en Puerto Rico. Een regio vooral bekend doordat vaar- en vliegtuigen er op mysterieuze wijze zouden zijn verdwenen.

En net om die reden pakt een reismaatschappij uit met een speciale promo. Reizigers op het Prima-cruiseschip van New York naar Bermuda krijgen hun geld terug moest het schip verdwijnen. Een volledige terugbetaling dus moest het gigantische ding verdwijnen in de driehoek. Op de website staat dan ook ludiek: “Maak je geen zorgen over mogelijk verdwijnen op deze Bermudadriehoek-reis. Je krijgt 100% je geld terug in de zeldzame kans dat je inderdaad zou verdwijnen.”

”Complottheorie”

Ironisch genoeg is de eigenlijke reis vooral populair bij mensen die zich bezighouden met complottheorieën. Zij geloven dat er meer aan de hand is binnen de driehoek. Zo wordt er gesproken over buitenaardse krachten, elektromagnetische velden en goddelijke interventies. Wat er ook van zij, volgend jaar op 28 mei vertrekt het schip. Moest er iets gebeuren, dan horen we het dan wel weer.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels