HomeNieuwsBizarVrouw aangesproken op ‘ongepaste’ outfit: «Ik kan zelfs je clitoris zien!» (video)

Vrouw aangesproken op ‘ongepaste’ outfit: «Ik kan zelfs je clitoris zien!» (video)

Een Australische vrouw kreeg onlangs op straat commentaar op haar outfit. Volgens de wildvreemde vrouw was haar short te bloot. «Ze zei dat het mijn schuld is dat vrouwen aangerand worden», zucht ze.

Jasmine Absolom is een 24-jarige vrouw uit Brisbane. Toen ze onlangs in haar sportbroek de fitness verliet werd ze aangesproken door een passant. De vrouw vond haar outfit ongepast en hoewel Jasmine uitlegde dat ze net van de fitness kwam – ze droeg er bovendien een jasje boven – bleef de passant haar terechtwijzen. «Ik kan zelfs je clitoris zien!», riep de wildvreemde vrouw.

Gedegouteerd

Daar bleef het echter niet bij, zo legt Jasmine uit. «Ze riep dat ik mijn achterwerk uit haar zicht moest halen en noemde me een hoer. Ze zei dat het mijn schuld is dat vrouwen aangerand worden omdat mijn outfit te uitdagend is voor mannen. Ik was zo boos. Het is walgelijk om zo’n dingen tegen een vrouw te zeggen», vertelt ze aan news.com.au. Uiteindelijk gooide Jasmine water over de vrouw en liep ze weg.

Steun

Ze trok naar TikTok om de kwestie aan te kaarten. Haar volgers nemen het stuk voor stuk op voor haar. «Ik draag elke dag minder dan dit. Benieuwd wat ze daarop te zeggen zou hebben», «Ik word hier zo boos van», «Waarom moeit ze zich met jouw kleding?», en «Je bent gewoon in sportoutfit. Heeft ze nog nooit zoiets gezien?», lezen we onder meer in de reacties.

@jasmine_marie197

Reply to @chelseagardnersdaddy for all you saying she’s in the right re think your life! Xx #fypシ #karensgonewild

♬ original sound – Jasmine_marie

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-aangesproken-op-ongepaste-outfit-ik-kan-zelfs-je-clitoris-zien-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels