HomeNieuwsBizarGÊNANT! “Ik belde per ongeluk mijn mama toen ik seks had met...

GÊNANT! “Ik belde per ongeluk mijn mama toen ik seks had met mijn vrouw…”

Passionele momenten durven er al eens voor te zorgen dat je je helemaal verliest. Een doorsnee vrijpartij is dan ook altijd een goed excuus om even je zorgen te vergeten en helemaal op te gaan in je partner. Maar het zorgt even goed voor wat gênantere momenten in je leven…

Dat overkwam alleszins Reddit-gebruiker ‘Fargon-Icehole’. Hij vroeg op het platform wat zowat het grappigste is dat anderen overkwam tijdens de seks. Iemand gaf toe dat hij per ongeluk een kennis had opgebeld tijdens het vrijen. “Dat is mij ook al overkomen”, zo vertelt Fargon. “Mijn vrouw en ik waren nogal gehaast en bij het gebruiken van m’n smartphone had ik plots mijn moeder aan de lijn. Ze lachte zich kapot. Het duurde maanden vooraleer ik daar over was.”

”Likken”

Een andere persoon had ook nog een stevig verhaal: “Mijn vriendin zat bovenop me, met haar rug naar mij. De lichten waren uit. En plots voelde ik dat mijn tenen werden gelikt. Ik kon niet geloven hoe kinky mijn vriendin was geworden. Tot het licht aan ging en bleek dat het de hond was die m’n voeten een likbeurt had gegeven…”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels