HomeNieuwsBizarVoorspelde Nostradamus een oorlog in 2022?

Voorspelde Nostradamus een oorlog in 2022?

Nu Rusland de oorlog verklaard heeft aan Oekraïne kan men zich afvragen of de Franse astroloog Nostradamus zo’n grootschalig conflict voor 2022 al zag aankomen. Hij voorspelde wel zoiets rond het jaar 2022, al blijft het erg vaag.

Nostradamus is zowat de bekendste ziener die in 1555 zo’n 942 voorspellingen neerpende in ‘De profetieën’. Volgens zijn aanhangers voorspelde hij daarin onder meer het bewind van Hitler, de wereldoorlogen, het communisme en terrorisme in Europa.

Invasie in Frankrijk

Hij heeft het in zijn voorspellingen ook vaak over het oosten dat Frankrijk zou binnenvallen. Maar hij schreef ook een passage over het jaar 2022, meer bepaald de lente van dit jaar. «Blue-head shall white-head, harm in such degree. As France’s good to both shall e’er amount», klinkt het in de Engelse vertaling. Dat kan geïnterpreteerd worden als een oorlog op Europese bodem, al is het allemaal – net als zovele voorspellingen van hem – behoorlijk vaag.

Jouw toekomst voorspellen

Wil je jouw eigen toekomst laten voorspellen? Dan kan je dit HIER gratis uitproberen via ervaren spirituele consulenten.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/voorspelde-nostradamus-een-oorlog-2022

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels