HomeNieuwsBizarVrouw (54) choqueert volgers door in bikini te poseren: «Je ziet er...

Vrouw (54) choqueert volgers door in bikini te poseren: «Je ziet er 30 uit!» (video)

Een Canadese vrouw krijgt heel wat verbaasde reacties nadat ze een video deelde waarin ze poseert in een bikini. Haar volgers vinden het bewonderenswaardig dat ze zo’n mooi lichaam heeft voor die leeftijd.

Veronica Pickles is een 54-jarige vrouw uit de Canadese provincie Ontario. Onlangs besloot ze om op TikTok te poseren in bikini om een statement te maken. In de video draagt ze eerst een kamerjas, maar even later pronkt ze in een mooie bikini. «Wanneer mensen zeggen dat vijftigers geen bikini meer zouden mogen dragen», knipoogt ze erbij.

Bewondering

Het filmpje werd intussen al meer dan 600.000 keer bekeken. Haar volgers vinden het erg straf dat ze de tand des tijds zo goed heeft doorstaan. «Wow, je ziet er fantastisch uit voor die leeftijd», «Nee, echt?! Ben je 54?», «Je ziet er 30 uit», «Een 54-jarige in het lichaam van een 34-jarige», en «Je mag heel trots zijn op jezelf», lezen we onder meer in de reacties.

@veronicapickles67

#fyp #foryou #foryoupage #fypシ #blonde #sexy #linkinbio #tallblondechick #yogachick #bikini #fitover50

♬ original sound – That Vegan Chick

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-54-choqueert-volgers-door-bikini-te-poseren-je-ziet-er-30-uit-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels