HomeNieuwsBizarVIDEO. IJskoningin Anna Wintour kan wél lachen

VIDEO. IJskoningin Anna Wintour kan wél lachen

Anna Wintour, de hoofdredactrice van het gerenommeerde modeblad Vogue, staat bekend om haar koele look. Komiek James Corden doet haar echter helemaal ontdooien tot het punt dat ze zelfs haar steeds verborgen glimlach toont.

Wintour is steevast uitgedost met de nieuwste mode en een strenge blik. De legendarische redactrice bemant steevast de eerste rij bij menig modeshow, waar ze haar kritische blik oefent. De anders koele kikker fleurde afgelopen week echter helemaal op bij de ‘Late Late Show’ van James Corden.

In zijn show heeft de komiek een segment ‘Spill your Guts’. Daarin daagt hij zijn beroemde gasten uit tot een uit de hand gelopen spelletje waarheid, durven of doen. Zo stellen ze elkaar om de beurt delicate vragen en als je de vraag weigert te beantwoorden, wacht je een heerlijke delicatesse. Op het menu: insecten, varkenspoten en een klont gefrituurde boter.

Donald Trump

Een van de sappige vragen gaat over het beroemde Met-bal, wat Wintour elk jaar mee organiseert. Corden legt haar op de rooster door te vragen wie ze niet meer zou uitnodigen. Zonder aarzelen antwoordt ze: “Donald Trump”, tot groot jolijt van het publiek.

De ijskoningin bewijst dat achter haar koel uiterlijk een grappige en vrolijke kant zit. Al wat er voor nodig was, was de dreiging van gepekelde varkenspoten. Hadden we dat eerder geweten…

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels