HomeNieuwsBizarChandler en Phoebe zouden eerst bijrollen worden in ‘Friends’

Chandler en Phoebe zouden eerst bijrollen worden in ‘Friends’

Tijdens de jaren 90 zaten veel mensen aan het tv-scherm gekluisterd om de überpopulaire sitcom ‘Friends’ te volgen. De die hard-fans kunnen zich vast niet inbeelden dat Chandler en Phoebe eerst geen deel zouden uitmaken van het hechte vriendengroepje.

De serie veroverde veel harten toen het in 1994 voor het eerst op de buis verscheen. Tien seizoenen lang bouwde de serie zijn fanclub op en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een belangrijk concept in de populaire cultuur.

De bekende vriendengroep

Beslissingen die werden gemaakt aan het begin van de serie, waren dus van groot belang. In het vroege stadium was het de bedoeling om te focussen op Ross, Rachel, Monica en Joey. Chandler en Phoebe zouden af en toe aan bod komen, maar niet als vast lid van de bekende vriendengroep.

Uiteindelijk werd toch besloten om met een vaste cast van zes personages verder te gaan. En dat besluit was een goede zet, zo blijkt uit een poll van Comedy Central’s Friendsfest in 2016, dat destijds 60.000 bezoekers lokte. Chandler zou immers het tweede meest favoriete personage zijn en Phoebe het vierde. Ross staat op de eerste plaats, gevolgd door Joey op drie, Rachel op vijf en Monica op zes als minst favoriete personage.

Wij zijn alvast blij met de vriendengroep hoe hij is. Wat hadden we zonder Chandler zijn sarcasme en Phoebe haar eigenzinnige manieren gedaan?

Lees ook : Deze acteurs wilden ook graag een hoofdrol in ‘Friends’

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels