HomeNieuwsBizarThe New York Times biedt de droomjob voor reisfreaks

The New York Times biedt de droomjob voor reisfreaks

Droom jij ook van een wereldreis, maar laat je bankrekening dat niet toe? Maak je thuisblijvers graag jaloers met foto’s en reisverhalen? Dan heeft The New York Times misschien de ideale job voor jou.

De Amerikaanse krant publiceert regelmatig een rubriek met de naam ’52 Places to Go’. Daar bespreken ze de mooiste ongerepte stranden, lekkerste culinaire hoogstandjes en alle andere wonderen in de wereld die een tripje waard zijn. Op hun lijstje met favoriete bestemmingen staan dit jaar onder andere Canada, de Atacama-woestijn in Chili, Botswana, Hamburg en Marrakesh. Nu is The New York Times dus op zoek naar een ambitieuze reiziger die de bucket list in een reisgids kan veranderen.

Eeuwige student van het leven

“We zoeken een correspondent die elke bestemming op het lijstje bezoekt en ons het verhaal van elke plek vertelt, alsook het verhaal van het leven onderweg”, klinkt het bij de Amerikaanse krant. “De ideale kandidaat is een eeuwige student en een gewiekste documentairemaker van het leven.”

Voor je halsoverkop je CV doorstuurt, bekijk je best eerst de vereisten. Zo is ervaring in de mediawereld een must, net zoals een vlotte beheersing van het Engels en een goede kennis van sociale media en de digitale wereld. Pas jij in het plaatje? Je kan je sollicitatie doorsturen via hun site.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels